Бебе пакет

Първото подстригване на кученцето е най-важното! Основната идея е да ги запознаем с процеса. В идеалния случай и ако е възможно, кученцето трябва първо да бъде въведено в средата на груминг салона и шумове, без никакво подстригване или къпане.

Например, можете да доведете кученцето си да ни срещне лично, когато решите да запазите Бебе пакет. Това може да бъде просто игра за 10-15 минути, което ще ни позволи да запознаем Вашето кученце с шума, който ще се случи по време на следващото му официално посещение.

Като алтернатива, ако резервирате по телефона, можем да предоставим на родителите на кученцето няколко прости съвета при подготовката на кученцето за това, което може да бъде много обезсърчаващо преживяване.

Бебе пакет е идеален за първо подстригване на всички породи кучета. Процесът на подстригване е кратък и сладък, но най-важното – изпълнен с много забавление!

Баня и Поддръжка

Бързо спретване, включващо всички наши стандартни процедури, без подстригване и оформяне. Този пакет също ще включва подстригване около очите, за да изчистите зрението на кучето, ако е необходимо.

Идеален за междинни посещения между цялостно подстригване или специални семейни събития като Коледа, когато сте прекалено заети за пълна процедура, но все пак искате кучето Ви да изглежда добре и да се чувства свежо!

Топ Дог Стандарт/ Цялостна подстрижка

Това включва всички наши премиум стандартни процедури, включително свежа, цялостна подстрижка на кучето. В Топ Догс сме специализирани в стандартни подстрижки според породата. Комбинирайки използването на машинка и ръчно подстригване с ножица с всякакви специални изисквания от собственика на домашния любимец, Този пакет ще даде на Вашето куче сладък, приятен и пухкав вид, като същевременно му осигури високо ниво на комфорт.

Топ Дог Изживяване/ СПА пакет

Нашият премиум пакет гарантира, че Вашият домашен любимец ще напусне салона ни, чувствайки се свежо и поглезено! Топ Дог Изживяване включва всички процедури на Цялостно Подстригване, в допълнение с няколко много специални VIP процедури, които ще гарантират, че Вашето куче наистина ще се чувства като кралска особа! Пакетът включва:

Ароматерапевтична баня и масаж: Пълна СПА процедура. Вашият домашен любимец ще се отпусне по време на допълнителния 10-минутен масаж на тялото, използвайки един от нашите луксозни натурални шампоани, които ще почистят и полират кожата и козината, оставяйки усещане за свежест и фантастично ухание.

СПА фейшал (почистване на лице):  Специална СПА процедура, направена с помощта на 100% натурални съставки, които ще премахнат замърсяванията и ще помогнат за намаляване на петната от сълзене. Достатъчно нежен, за да се използва около очите на кучето, докато успокоява и подхранва кожата и козината.

Балсам за лапи и носле: В допълнение към стандартното подрязване за нокти, Вашето куче ще бъде третирано с естествено, органично разтриване на лапите, което предотвратява възпаления, лекува и овлажнява лапите на кучето Ви. Този хидратиращ балсам се използва и за облекчаване на носа на кучето.

Спрей за свеж дъх: Обилно напръскване за свеж дъх с нотка от мента. Спреят съдържа ензими, които убиват лошите бактерии, предотвратяват зъбния камък и помага за запазване зъбите чисти.

Специален парфюм: След Топ Дог Изживяване, Вашият домашен любимец ще бъде напръскан с един от нашите луксозни парфюми, запазвайки свежо ухание за по-дълго време.

Приблизителна ценова листа

Топ Догс Ви предоставя приблизителна ценова листа на услугите, които предлага. Крайната цена ще бъде цитирана преди началото на процеса и тя ще вземе под внимание следните фактори:

  • размера и теглото на кучето

  • състоянието на козината

  • желан стайлинг

  • темперамент/агресивност на кучето (при екстремни обстоятелства)

Топ Догс услуги Малки породи
до 5кг.
Средни породи
от 6 до 15кг.
Големи породи
от 16 до 30кг.
Екстра големи
над 30кг.
Баня и Поддръжка 30-35лв. 35-45лв. 45-60лв. 60-80лв.
Подстригване с машинка 40-45лв. 45-55лв. 55-75лв. 75-95лв.
Топ Дог Стандарт
/цялостна подстрижка/
45-50лв. 50-60лв. 60-80лв. 80-120лв.
Топ Дог Изживяване
/СПА пакет/
+ 7.50лв. + 7.50лв. + 10лв. + 12.50лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Услуга Цена
Премахване на заплитания, сплъстявания,
мъртва козина (дешединг)
10-60лв.
Скубане (хендстрипинг) 40-120лв.
Шампоан антипаразитен 10-20лв.
Сух шампоан + разресване 20-60лв.
Почистване на уши 10-15лв.
Подрязване на нокти 10-15лв.