Бебе пакет

Първото посещение на кученцето е най-важното! Идеалната възраст за започване на груминг процедурите е от 3 до 4-месечна възраст (след поставянето на 3-тата ваксина) като процесът трябва да е максимално кратък в рамките на около 1 час. Основната идея е да го запознаем с процеса като включим само основните и стандартни процедури без подстригване на тялото! Единствено ще пострижем и оформим козината около очите и ушите при необходимост. Ако резервирате по телефона, можем да Ви предоставим няколко прости съвета при подготовката на кученцето за първото му посещение.

Бебе пакет е идеален за първи груминг на всички породи кучета на възраст между 3-4 месеца. Процесът на въвеждане е кратък и сладък, но най-важното – изпълнен с много забавления!

Баня и Поддръжка

Бързо спретване, включващо всички наши стандартни процедури, без подстригване и оформяне. Този пакет също ще включва подстригване около очите, за да изчистите зрението на кучето, ако е необходимо.

Идеален за междинни посещения между цялостно подстригване или специални семейни събития като Коледа, когато сте прекалено заети за пълна процедура, но все пак искате кучето Ви да изглежда добре и да се чувства свежо!

Топ Дог Стандарт/ Цялостна подстрижка

Това включва всички наши премиум стандартни процедури, включително свежа, цялостна подстрижка на кучето. В Топ Догс сме специализирани в стандартни подстрижки според породата. Комбинирайки използването на машинка и ръчно подстригване с ножица с всякакви специални изисквания от собственика на домашния любимец, Този пакет ще даде на Вашето куче сладък, приятен и пухкав вид, като същевременно му осигури високо ниво на комфорт.

Топ Дог Изживяване/ СПА пакет

Нашият премиум пакет гарантира, че Вашият домашен любимец ще напусне салона ни, чувствайки се свежо и поглезено! Топ Дог Изживяване включва всички процедури на Цялостно Подстригване, в допълнение с няколко много специални VIP процедури, които ще гарантират, че Вашето куче наистина ще се чувства като кралска особа! Пакетът включва:

Ароматерапевтична баня и масаж: Пълна СПА процедура. Вашият домашен любимец ще се отпусне по време на допълнителния 10-минутен масаж на тялото, използвайки един от нашите луксозни натурални шампоани, които ще почистят и полират кожата и козината, оставяйки усещане за свежест и фантастично ухание.

СПА фейшал (почистване на лице):  Специална СПА процедура, направена с помощта на 100% натурални съставки, които ще премахнат замърсяванията и ще помогнат за намаляване на петната от сълзене. Достатъчно нежен, за да се използва около очите на кучето, докато успокоява и подхранва кожата и козината.

Балсам за лапи и носле: В допълнение към стандартното подрязване за нокти, Вашето куче ще бъде третирано с естествено, органично разтриване на лапите, което предотвратява възпаления, лекува и овлажнява лапите на кучето Ви. Този хидратиращ балсам се използва и за облекчаване на носа на кучето.

Спрей за свеж дъх: Обилно напръскване за свеж дъх с нотка от мента. Спреят съдържа ензими, които убиват лошите бактерии, предотвратяват зъбния камък и помага за запазване зъбите чисти.

Специален парфюм: След Топ Дог Изживяване, Вашият домашен любимец ще бъде напръскан с един от нашите луксозни парфюми, запазвайки свежо ухание за по-дълго време.

Приблизителна ценова листа

Топ Догс Ви предоставя приблизителна ценова листа на услугите, които предлага. Крайната цена ще бъде цитирана преди началото на процеса и тя ще вземе под внимание следните фактори:

  • размера и теглото на кучето

  • състоянието на козината

  • желан стайлинг

  • темперамент/агресивност на кучето (при екстремни обстоятелства)

Топ Догс услуги Малки породи
до 5кг.
Средни породи
от 6 до 15кг.
Големи породи
от 16 до 30кг.
Екстра големи
над 30кг.
Баня и Поддръжка 45-50лв. 50-60лв. 60-75лв. 75-100лв.
Подстригване с машинка 50-55лв. 55-65лв. 65-85лв. 85-150лв.
Топ Дог Стандарт
/цялостна подстрижка/
55-60лв. 60-70лв. 70-90лв. 90-200лв.
Топ Дог Изживяване
/СПА пакет/
+ 7.50лв. + 7.50лв. + 10лв. + 12.50лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Услуга Цена
Премахване на заплитания, сплъстявания,
мъртва козина (дешединг)
10-60лв.
Скубане (хендстрипинг) 50-150лв.
Шампоан антипаразитен 10-20лв.
Почистване на уши 10-15лв.
Подрязване на нокти 10-15лв.
Цени за почистване на зъби