Топ Догс Усмивка

Топ Догс Усмивка2023-06-27T16:06:15+03:00
emmi-pet-teeth-cleaning

Козметично почистване на зъбен камък и плака за кучета
със специална ултразвукова четка Emmi-Pet

 • БЕЗ УПОЙКА

 • БЕЗ ЗВУК

 • БЕЗ СВЕТЛИНА

 • БЕЗ ВИБРАЦИЯ

 • БЕЗ БОЛКА!

 • ПРЕВЕНТАТИВНО

 • ЩАДЯЩО

 • НЕТРАВМИРАЩО

 • НЕМСКО КАЧЕСТВО

 • ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Emmi-Pet е иновативна дентална грижа за кучета по целия свят, която позволява почистването на зъбите, без да се налага те да бъдат поставяни под упойка. Веднъж представена правилно, тази уникална четка за зъби обикновено се приема добре от кучетата, тъй като не само е безшумна и без вибрации, но и не е необходимо действително четкане или търкане. Това е нежен и постепенен метод за премахване на зъбен камък и бактерии от зъбите и венците на Вашето куче. В повечето случаи това се случва от първото посещение, но понякога трябва да се използва в продължение на няколко сесии, за да намали зъбният камък и бактериите достатъчно, за да е безопасно да се отстрани зъбният камък от зъбите. Добрата новина е, че от първата процедура ултразвукът убива бактериите в устата и точно под линията на венците, което води до незабавно намаляване или дори пълно премахване на лошия дъх!

Как работи

Ултразвукът достига дълбоко под линията на венците, за да убие микробите и бактериите, почиства зъбите и венците, за да предотврати натрупването на плака и зъбен камък. В същото време увеличава притока на кръв към венците, за да лекува рани и да спира кървенето. Намалява необходимостта кучетата да минават под анестезия за пълно отстраняване на зъбен камък и поддържа зъбите им здрави. Четката се допира върху зъбите/венците, което позволява на зъбите на Вашия домашен любимец да бъдат почистени нежно, без дразнене от вибрации или шум.

Системата за почистване на зъби Emmi-Pet ефективно се бори с:

 • Натрупване на плака и зъбен камък
 • Гингивит и пародонтоза
 • Болести на устната кухина
 • Лош дъх
 • Оцветяване

Ултразвуковото почистване на зъби ще бъде от полза за общото здраве на Вашия домашен любимец, тъй като нездравите зъби и венци засягат цялото тяло. Здравите зъби и венци означават по-малко бактерии и добра орална хигиена. Чистите зъби са по-здрави и с редовни процедури те ще изкарат Вашето куче до дълбока старост!

Относно агресивни кучета

Моля, имайте предвид, че НЕ е възможно да предоставим тази услуга на агресивни кучета, склонни да хапят. Ако все пак желаете да почистите зъбите на кучето си, без да се налага да бъде упоено, съветваме Ви да извършвате процедурата сами в спокойна, домашна обстановка като си закупите ултразвуковата четка Emmi-Pet. Препоръчваме редовна употреба – минимум 3 пъти седмично.
За повече информация относно самата четка, моля, натиснете тук.

ЦЕНИ

Кучета ДО 10кг:

лв.60ПЪРВА ПРОЦЕДУРА
 • всяка следваща до 3 месеца – 40лв.
 • Индивидуален накрайник, заплатен при първо посещение – 25лв.

Кучета НАД 10кг:

лв.70ПЪРВА ПРОЦЕДУРА
 • всяка следваща до 3 месеца – 50лв.
 • Индивидуален накрайник, заплатен при първо посещение – 25лв.
Защо трябва да чистя зъбите на кучето си? Струва ли си да запазя час, ако кучето ми няма зъбен камък?2023-06-15T14:15:49+03:00

Превенцията винаги е по-добра от лечението! Ултразвукът убива бактериите в устата на кучето, което е основната причина за проблеми с венците и натрупване на плака. Като провеждате редовни сесии заедно с редовния груминг на Вашето куче, можете да предотвратите натрупването на зъбния камък и да запазите зъбите искрящи за години напред!

Когато не почистите зъбите на кучето си, обикновено се налага да си уговорите среща с ветеринаря, за да може Вашето куче да получи пълна анестезия и обикновено скъпа стоматологична интервенция. След това професионално почистване с течение на времето плаката ще започне да се натрупва отново и освен ако не поддържате редовна рутинна хигиена на устната кухина, ще се сблъскате със същата ситуация няколко години по-късно.

Моля, не забравяйте, че кучетата също се нуждаят от грижа за зъбите!

От каква възраст трябва да започна с измиването на зъбите на кучето?2023-06-20T21:02:21+03:00

Оптималната грижа за зъбите на кучетата започва в ранна възраст. Препоръчва се редовна и добросъвестна грижа за зъбите за ефективно предотвратяване на зъбен камък при кучета. Въпреки че кученцата обикновено имат ярко бели зъби, препоръчително е да сте почистили зъбите им ПОНЕ ВЕДНЪЖ преди навършване на 1 година, за да позволите на Вашето кученце да свикне с грижата за зъбите по игрив начин. Ултразвуковата четка за зъби Emmi-Pet е особено подходяща за тази цел поради безшумната си работа без вибрации.

Колко време продължава процедурата?2023-06-15T14:29:19+03:00

Първата ви среща ще включва консултация за оценка на всички проблеми, които може да изискват посещение при ветеринар преди да започнете. Ако всичко е наред, първата процедура отнема от 45 минути до 1 час.

Следващите поддържащи процедури отнемат около 30 минути и могат да бъдат добавени към следващия груминг.

Ще го боли ли кучето?2023-06-15T14:43:03+03:00

Не! Ултразвуковата технология е напълно безболезнена. Освен това няма шум или вибрации от четката и четката за зъби просто трябва да се държи срещу всеки зъб без четкане. Повечето кучета много бързо се адаптират към процеса.

Ами ако на кучето ми НЕ му хареса?2023-06-15T14:47:50+03:00

Моля, имайте предвид, че ние никога няма да принудим куче да се подложи на процедурата, ако е прекалено разстроено. Както при груминга, ние сме в състояние да направим само това, което кучето ни позволява. Някои кучета отнемат няколко сесии, за да се научат да приемат четката, докато много нямат нищо против още от първия път. Не всяко куче е подходящо за почистване на зъбите, някои просто няма да го понасят. Ако Вашето куче откаже да работи с нас, разбира се, няма да бъдете таксувани за цялата процедура. Ще бъдете таксувани за накрайника на четката, използвана на Вашето куче, и част от цената за обслужване в зависимост от времето, прекарано в опити за работа с Вашето куче.

Безопасна ли е четката за зъби Emmi-Pet?2023-06-20T21:05:39+03:00

Четката за зъби използва ултразвук с висока честота и ниска мощност, за да убие бактериите в устата, зъбите и да насърчи заздравяването и здравите венци. Нормалните четки за зъби само изстъргват бактериите, като ги преместват около устата, а някои все още остават върху четката, така че не са изчезнали напълно. С ултразвук и използването на специално формулирана паста за зъби има голямо производство на микромехурчета, които произвеждат енергия за унищожаване на мембраните на бактериите. Това пречи на бактерията да се самоизлекува и така тя умира.

Emmi Ultrasound, като компания, е получила само положителни отзиви от зъболекарите. Пациенти с други по-екстремни проблеми с оралната хигиена също са показали полза от използването на четката, като намаляват възпалението, лошия дъх и петната по зъбите.
НЕ СА ОТКРИТИ НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЧЕТКАТА EMMI-PET.

Go to Top